Het proces van branding waar wij in geloven

wij doorlopen altijd een 5-tal doeltreffende stappen die uiteindelijk jouw unieke huisstijl vormen en deze bewaken in de toekomst!

Bij het proces van branding doorlopen wij een aantal stappen die wij belangrijk vinden, deze fases bestaan uit zaken als: huisstijl ontwikkelen, logo ontwikkelen, overige visuele elementen ontwikkelen die het bedrijf naar buiten uit en een complete stijlgids. Uiteraard zijn dit niet alle fases maar is dit enkel een greep uit het brandingsproces. Buiten eerder genoemde stappen gaan we ook met uw de markt analyseren en de stijl die past bij uw doelgroep! Benieuw wat dit voor jouw onderneming kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of een gewoon een lekker bakje koffie en wij vertellen met liefde en plezier alles over het inzetten van branding voor jouw onderneming!

bouw een sterk merk!

Een brandbook om jouw huisstijl vast te laten leggen

Met een brandbook verzeker jij je van een efficiënte en consistente uiting van jouw huisstijl en bewaak je de huisstijl van jouw merk

Als alle fases zijn doorlopen ontvangt u van ons een brandbook ook wel een stijlgids genoemd. Waarin het uiterlijk van jouw onderneming zichtbaar is. Hierin staan alle zaken zoals: de huisstijl, het logo, de bedrijfskleuren, visuele uitingen op promotiematerialen en alle andere zaken die tijdens dit proces zijn samengesteld voor jouw onderneming. Ook is het natuurlijk super handig om dit nog eens na te lezen om te kijken of jouw onderneming deze stijlen volgt en daarnaast is het enorm efficiënt om nieuwe werknemers kennis te laten maken met het antwoord op de "why" vraag van jouw onderneming!

Ik wil een brandbook!

Waarom is branding belangrijk voor mijn onderneming?

De reden waarom veel bedrijven geloven in het nut van branding

Branding is een zeer sterk middel om jouw te onderscheiden van de concurrenten en jouw klanten te laten zien waar jij echt voor staat. Klanten gaan jouw herkennen aan jouw kleuren, logos en andere visuele elementen die jouw bedrijf naar de buitenwereld uit, het creëert een uniek DNA voor jouw bedrijf. Met branding ben je ook verzekert van een sterke en onderscheidende uiting voor de toekomst van jouw onderneming! Wordt jij ook zo enthousiast van dit idee?

meer informatie!

Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven
van de huidige trends en ontwikkelingen rondom branding!