Social media

is een zeer sterk middel om uw klanten te bereiken,

Het is belangrijk dat social media op een effectieve manier wordt ingezet. In de praktijk merken wij vaak dat een grote groep ondernemers dit middel graag inzet, maar niet de tijd en kennis ervoor heeft. Wij geloven in het frequent posten van kwalitatieve, creatieve en onderscheidende content. Op een creatieve manier met sociale media omgaan zorgt voor meer bekendheid en interactie met uw klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je social media op een creatieve, onderscheidende en opvallende manier gebruikt, in combinatie met sterke en doeltreffende content, dit voor meer interactie met de klanten zal zorgen.

zorg dat mijn social media actief word!

Een werknemer aannemen voor jouw marketingactiviteiten of toch door bestaande werknemers laten doen? Dat kan! Maar het kan ook anders..

Een werknemer aannemen voor uw marketing en social media is natuurlijk mogelijk, echter komen hier wel kosten bij kijken. Wij zien dat ondernemers er vaak voor kiezen om zelf of door zijn huidige werknemers de marketing en social media uit te laten voeren. Eigenlijk is dit niet logisch, je wilt toch vooral bezig zijn met dingen die je graag doet? En waar je goed in bent!

De keuze voor een extra werknemer die de marketing en social media op zich gaat nemen ligt dan voor de hand, toch?

De grote valkuil die wij zien is dat deze extra werknemers een grote diversiteit aan werkzaamheden op zich neemt, hij wordt verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van uw onderneming. Dit lijkt een ideaal scenario, echter zien we vaak dat hiermee de kwaliteit van de marketingactiviteiten sterk afneemt. Deze werknemer doet dan vaak “van alles een beetje”, wij geloven hier niet in. Marketing werkt optimaal wanneer er frequent content wordt gepost wat van een kwalitatief hoog niveau is.

Let's go!

Social Media Contentpakket

een sterk en onderscheidend contentpakket

Het zelf posten en onderhouden van jouw social media kanalen? Dat is natuurlijk goed mogelijk in combinatie met een sterk sociale media plan en onderscheidende content! De Vrienden zorgen voor een ready-to-go pakket voor uw social media kanalen! Wij zorgen voor een duidelijke planning met daarbij sterke content.

ik wil een sterk social media pakket!

Social Media Ontzorgpakket

social media compleet uit handen geven en doen waar je goed in bent

Vooral bezig zijn met de dingen die u leuk vindt en waar u goed in bent! Wij snappen dat social media veel tijd kost voor u als ondernemer, het uitbesteden van al uw social media activiteiten is dan een goede oplossing! Wij komen maandelijks bij u langs om te sparren over de huidige gang van zaken op social media gebied, en de resultaten met u door te nemen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is zorgen voor een lekker bakje koffie!

ontzorg mij!

SEO

als eerste gevonden worden in zoekresultaten boven jouw concurrenten

Het online vindbaar zijn van uw bedrijf is misschien wel een van de belangrijkste factoren als je jouw klanten wilt bereiken! Iedereen heeft de term SEO wel is voorbij horen komen, maar wat is het nu eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Met een sterk SEO-beleid steek je jouw hoofd uit boven alle concurrentie! Wanneer een potentiële klant online zoekt naar een bedrijf wil je natuurlijk als eerst tevoorschijn komen in google, dit is in Jip en Janneke taal waarom SEO zo belangrijk is!

Onze websites worden dan ook voorzien van zeer scherpe en doeltreffende SEO-teksten, om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf bovenin de zoekresultaten tevoorschijn komt, wanneer een potentiële klant naar uw producten of diensten op zoek is!

ik wil als eerste gevonden worden!

Benieuwd wat voor jouw
bedrijf werkt?

de vrienden leiden jou graag door het doolhof: online marketing

Video’s om jouw social media kanalen een boost te geven? Een video voor uw social media kanalen moet de interactie met uw volgers vergroten, frequent posten van korte video’s is van belang en zal ervoor zorgen dat u meer interactie op uw social media kanalen krijgt, en dit zorgt voor meer trafic naar je website wat uiteindelijk zorgt voor meer leads.

ik wil mijn event goed laten zien!

Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven
van de huidige trends op het gebied van Online Marketing!