Het DNA van onze websites

wat maakt onze website onderscheidend?

De websites die De Vrienden maken zijn websites met een hoge vindbaarheid, hoge gebruiksvriendelijkheid, onderscheidend design en een sterke boodschap! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de website snel laadt en vlekkeloos te bedienen is!

maak mijn website onderscheidend

Wat kost een website eigenlijk?

voor elke budget een website

Wij krijgen regelmatig de vraag: “wat kost een website eigenlijk?”, op deze vraag bestaat geen concreet en kort antwoord. Wij kijken graag met jou naar de doelen die jij wilt bereiken met jouw website.

Je kunt verschillende doelen voor ogen hebben voor jouw website, deze doelen stellen wij graag samen met je op! Buiten deze doelen bepaald het design van de website ook de prijs van een website. Als laatste is de grootte en structuur van de website ook van groot belang. Uiteindelijk bepaalt het aantal uren wat nodig is voor het bouwen van jouw website de uiteindelijke kosten.

het is tijd voor een nieuwe website!

SEO

Elke zestig seconden worden er maar liefst 4,8 miljoen zoekopdrachten ingetypt in Google..

Het online vindbaar zijn van uw bedrijf is misschien wel een van de belangrijkste factoren als je jouw klanten wilt bereiken! Iedereen heeft de term SEO wel is voorbij horen komen, maar wat is het nu eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Met een sterk SEO-beleid steek je jouw hoofd uit boven alle concurrentie! Wanneer een potentiële klant online zoekt naar een bedrijf wil je natuurlijk als eerst tevoorschijn komen in google, dit is in Jip en Janneke taal waarom SEO zo belangrijk is!

Onze websites worden dan ook voorzien van zeer scherpe en doeltreffende SEO-teksten, om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf bovenin de zoekresultaten tevoorschijn komt, wanneer een potentiële klant naar uw producten of diensten op zoek is!

ik wil als eerste gevonden worden!

Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven
van de huidige trends en ontwikkelingen rondom websites, webdesign en SEO!