RYTHM

De specialismes die wij bieden aan onze Vrienden

contact
Scroll
01

Wij zorgen dat jouw klanten gaan adverteren voor jouw onderneming

Dat is ons uiteindelijke doel, door het inzetten van onze diensten willen wij ervoor zorgen dat uiteindelijk niet jij maar jouw klanten gaan adverteren voor jouw onderneming!
Laat mij klanten adverteren
02

Mensen kopen vaak niet wat je doet, maar waarom je het doet

Dit is voor ons vanaf het begin een interessant gegeven geweest. Het is voor ons belangrijk dat onze Vrienden een sterk antwoord kunnen geven op de ''why'' vraag.
help mij deze vraag beantwoorden
03

Focussen op jouw sterktes en jouw zwaktes uitbesteden

Wij zien vaak dat bedrijven op het gebied van marketing alles een ''beetje'' doen. Wij vinden dit een gemiste kans. Onder het kopje online marketing lees jij hier meer over!
ik daag jullie uit

Onze Vriendendiensten

Een onderscheidende bedrijfsvideo? Een website laten maken? Hulp op het gebied van online marketing? Of een huisstijl laten maken? Het zijn vragen die wij regelmatig krijgen, benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan op de rechterzijde alles over deze diensten!
contact
video

Video's die een verhaal vertellen

Video marketing zorgt ervoor dat jouw boodschap duidelijk wordt overgebracht met beeld, geluid, licht en emotie.
Wat kost een video?
Wij krijgen vaak de vraag: Wat kost een bedrijfsvideo? Dit is afhankelijk van de eisen en de soort video. Wij werken altijd toe naar het beste resultaat binnen jouw budget. De investering die jij doet in een video zie jij altijd terug in het resultaat. Hiermee bedoelen wij dat je bijvoorbeeld kan kiezen voor een extra camera, extra belichting, uitgebreide audio en een groter team. Hoe groter het budget is waarmee wij mogen werken, des te hoger wordt de kwaliteit en uitvoering van de video. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat er extra uren in de video geïnvesteerd worden.

Maar zoals eerder gezegd, wij maken binnen elk budget een passende video! De mogelijkheden zijn eindeloos.. Wil jij hier wat meer over weten en even met ons sparren hierover? Aarzel dan niet en bel gerust voor een vrijblijvend gesprek!
waarom video?
Een video zorgt ervoor dat je op een creatieve en persoonlijke manier jouw doelgroep kunt bereiken via jouw website en sociale media kanalen. Daarbij wordt de toestroom naar jouw website en sociale media kanalen ook aanzienlijk verhoogd.
webdesign

Het DNA van onze websites

Websites met een hoge vindbaarheid, hoge gebruiksvriendelijkheid, onderscheidend design en een sterke boodschap!
wat koste een website?
Wij krijgen regelmatig de vraag: “wat kost een website eigenlijk?”, op deze vraag bestaat geen concreet en kort antwoord. Wij kijken graag met jou naar de doelen die jij wilt bereiken met jouw website.

Je kunt verschillende doelen voor ogen hebben voor jouw website, deze doelen stellen wij graag samen met je op!

Buiten deze doelen bepaald het design van de website ook de prijs van een website.

Als laatste is de grootte en structuur van de website ook van groot belang. Uiteindelijk bepaalt het aantal uren wat nodig is voor het bouwen van jouw website
hoe bouwen de vrienden hun websites?
Voor het bouwen van onze websites maken wij gebruik van een tweetal platforms: Wordpress & Webflow. Wordpress is jou waarschijnlijk al bekend. Webflow vaak niet... Benieuwd naar de verschillen tussen deze 2 platforms? Bel dan gerust even voor een vrijblijvende uitleg!
online marketing

Onderscheidende, creatieve en kwalitatieve content

Online marketing is een begrip wat niet in 1 hokje in te delen is, online marketing bevat veel meer dan de meeste mensen denken.
marketing uitbesteden?
Een werknemer aannemen voor uw marketing en social media is natuurlijk mogelijk, echter komen hier wel kosten bij kijken. Wij zien dat ondernemers er vaak voor kiezen om zelf of door zijn huidige werknemers de marketing en social media uit te laten voeren. Eigenlijk is dit niet logisch, je wilt toch vooral bezig zijn met dingen die je graag doet? En waar je goed in bent!

De keuze voor een extra werknemer die de marketing en social media op zich gaat nemen ligt dan voor de hand, toch?De grote valkuil die wij zien is dat deze extra werknemers een grote diversiteit aan werkzaamheden op zich neemt, hij wordt verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van uw onderneming. Dit lijkt een ideaal scenario, echter zien we vaak dat hiermee de kwaliteit van de marketingactiviteiten sterk afneemt. Deze werknemer doet dan vaak “van alles een beetje”, wij geloven hier niet in. Marketing werkt alleen optimaal wanneer er frequent content wordt gepost wat van een kwalitatief hoog niveau is.
social media
Het is belangrijk dat social media op een effectieve manier wordt ingezet. In de praktijk merken wij vaak dat een grote groep ondernemers dit middel graag inzet, maar niet de tijd en kennis ervoor heeft. Wij geloven in het frequent posten van kwalitatieve, creatieve en onderscheidende content. Op een creatieve manier met sociale media omgaan zorgt voor meer bekendheid en interactie met uw klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je social media op een creatieve, onderscheidende en opvallende manier gebruikt, in combinatie met sterke en doeltreffende content, dit voor meer interactie met de klanten zal zorgen.
branding

Branding gaat verder dan een onderscheidende huisstijl en een opvallend logo

Een sterke huisstijl vormt de fundering van uw onderneming, wij gaan diep naar de kern van uw bedrijf en zorgen dat deze kernwaarden tot leven komen en terug komen binnen alle zichtbare onderdelen van uw bedrijf!
het proces waar wij in geloven
Bij het proces van branding doorlopen wij een aantal stappen die wij belangrijk vinden, deze fases bestaan uit zaken als: huisstijl ontwikkelen, logo ontwikkelen, overige visuele elementen ontwikkelen die het bedrijf naar buiten uit en een complete stijlgids. Uiteraard zijn dit niet alle fases maar is dit enkel een greep uit het brandingsproces. Buiten eerder genoemde stappen gaan we ook met uw de markt analyseren en de stijl die past bij uw doelgroep! Benieuw wat dit voor jouw onderneming kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of een gewoon een lekker bakje koffie en wij vertellen met liefde en plezier alles over het inzetten van branding voor jouw onderneming!
waarom branding?
Branding is een zeer sterk middel om jouw te onderscheiden van de concurrenten en jouw klanten te laten zien waar jij echt voor staat. Klanten gaan jouw herkennen aan jouw kleuren, logos en andere visuele elementen die jouw bedrijf naar de buitenwereld uit, het creëert een uniek DNA voor jouw bedrijf. Met branding ben je ook verzekert van een sterke en onderscheidende uiting voor de toekomst van jouw onderneming! Wordt jij ook zo enthousiast van dit idee?
Explore
Start een gesprek

Laten we samen creatieve content maken voor jouw bedrijf

daag ons uit!